Mysle że chodzi Ci o miodówke domowej roboty wystarczy tylko dobrze spyrol z miodem wymieszac poczymac ze 2 miechy i szesze ostro.Ps tylko niewolno tego robic ze sztucznym miodem bo wódka sie niewymiesza.Miód musi byc naturalny
Mysle że chodzi Ci o miodówke domowej roboty wystarczy tylko dobrze spyrol z miodem wymieszac poczymac ze 2 miechy i szesze ostro.Ps tylko niewolno tego robic ze sztucznym miodem bo wódka sie niewymiesza.Miód musi byc naturalny
po 2 tygodniowej nieobecności stwierdzam że według mnie najlepiej smakuje Tyskie,kiedyś pijałem Lecha ale ostatnio jest dla mnie zbytnio rozwodniony.ps.ale nowych postów do przeczytania
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 4 z 4Idź do strony Poprzedni1, 2, 3, 4